Materiale Verzi

Piatra naturala ROVA, fasonata, pentru placari interioare si exterioare

Alege piatra naturala ROVA si alegi de fapt un produs format in mod natural, de o frumusete rara, cu nervuri si dimensiuni unice. Aceste calitati transforma orice spatiu pe care doresti sa-l amenajezi intr-un spatiu unic ca si tine. Mai mult, fiind un element natural al pamantului, ROVA este un material de baza pentru constructiile “verzi”.

Naturala
Piatra naturala ROVA face parte din categoria materilelor “verzi” pentru amenajari interioare si exterioare, fiind in mod firesc un material prietenos cu natura.
Eleganta
Piatra naturala defineste eleganta si bogatia spirituala si materiala pentru oricare dintre noi. Piatra naturala ROVA , cu proeminenta unica si nuantele calde ale fiecarei bucati, are un efect special in designul oricarui proiect.
Durabila
Piatra naturala este cea mai buna alegere, atunci cand dorim durablitate. Daca este intretinuta corespunzator, amenajarile cu piatra naturala se pastreaza in mod impecabil pentru generatii intregi.
Reciclabila
Piatra naturala ROVA este 100% reciclabila, in sensul in care are potentialul de a fi reutilizata pentru a decora suporturi diferite de cel initial.
Culoare
Piatra naturala ROVA are nuante infinite de crem, ceea ce confera spatiului amenajat lumina, caldura si farmec natural.
Dimensiuni piatra naturala ROVA
Latime: 7 cm sau 10 cm
Lungime variabila
Grosime: 1 – 2,5 cm
Pret: 109 lei / mp
Se livreaza atat la cutie, cat si la palet.
O cutie are 0,5 mp de piatra naturala, cantareste aprox. 30 kg si costa 60 lei.
Pe un palet se pot pune minim 10 mp si maxim 20 mp.
Livram in toata Romania.