Proiectare gradini

Proiectul de gradina sta la baza oricarei amenajari. La Gutuiul de Aur, proiectul este realizat de catre arhitectul peisagist in plan 2D si 3D, in urma unei vizite la fata locului si pe baza discutiilor cu clientul.

Proiectul tine seama de urmatoarele aspecte: nevoile si dorintele clientului, bugetul alocat, stilul preferat de gradina, varsta plantelor etc.

Avantaje

  • ofera o imagine de ansamblu asupra viitoarei gradini;
  • include imagini de detaliu pentru fiecare parte a gradinii;
  • ofera suport pentru stabilirea clara a costurilor;
  • ajuta la crearea unei functionalitati maxime a spatiului;
  • ajuta la executia unei gradini frumoase, care sa va incante si in care sa va simtiti cu adevarat minunat.

Proiectare mini gradini urbane (mai putin de 100 mp)/ Proiectare terase


Pretul pentru proiectarea 2D, insotita de un deviz amenajare porneste de la 350 lei, dupa care, se poate opta si pentru o proiectare 3D, la pretul de minim 350 lei.

Proiectare gradini mici, pana in 300 mp


Pretul pentru proiectarea 2D, insotita de un deviz amenajare pornest de la 600 lei, dupa care, se poate opta si pentru o proiectare 3D, la pretul de minim 650 lei.

Proiectare gradini medii, pana in 1000 mp
Pretul pentru proiectarea 2D, insotita de un deviz amenajare porneste de la 850 lei, dupa care, se poate opta si pentru o proiectare 3D, la pretul de minim 1000 lei.

Proiectare gradini mari, cu o suprafata ce depaseste 1000 mp
Pretul pentru proiectarea 2D, insotita de un deviz amenajare porneste de la 1250 lei, dupa care, se poate opta si pentru o proiectare 3D, la pretul de minim 1250 lei.

Pretul serviciului de proiectare se achita in avans. Termenul de executie pentru un proiect 2D / 3D este de 3-7 zile lucratoare.